За нас

За нас

NM Build е създадена през 2016 година. Регистрирана е с удостоверение № I-TV 018141 в КСБ. Фирмата е специализирана в изпълнението на стоманобетонови конструкции(груб строеж).

Обектите на фирма NM Build се изпълняват по най-съвременни технологии и се използват висококачествени строителни материали, което в комбинация с екипа от професионалисти превръщат знака на фирмата в символ за качество. В основата на дейността на NM Build е залегнало задоволяването на всички изисквания на клиента чрез качество, коректност и индивидуален подход.

Construction of panel

Дейности

Фирма NM Build предлага компетентна и надеждна консултация, гъвкави решения и атрактивни оферти в крак с най-новите тенденции в строителния бранш.

Ние придаваме нов облик на бъдещето и искаме да постигнем дългосрочно сътрудничество, базирано на взаимно доверие и уважение. При нас ще получите най-доброто качество в комплекс от услуги.

Сертификати

Партньори и клиенти

+359896828009
гр.Пловдив, жк Тракия
N&M Build LTD Copyright © 2024
crosstext-align-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram